English
alterBudapest


2011. október 14., péntek

Ennek nincs semmi értelme.








Ez itt Chewbacca.



Ennek nincs semmi értelme.




Mivel mostanában szinte semmi időm nem volt Urbex-elni, és a hónapokkal ezelőttre tervezett titkos alterBp-projectet folytatni sem, ezért most kaptok egy marhára ide nem illő postot, mindenféle marhasággal, ami mostanában ebből a Budapest nevű lecsóból kifőtt.


















Szerencsére egy party azért becsúszott, mivel olyan előadók jöttek, akiket ki nem mertem volna hagyni.

Aki ott volt, az tudja, hogy miért. :-)




Egyébként a fotókat (se most, se máskor) nem szoktam megbuherálni, nem is értek a retusáláshoz. Csak azért, mert volt, aki azthitte a blogra, hogy ezek Photoshop-kreációk. Lehet, hogy csinálok majd egy "hogyan készül?" postot is, bár kétlem, hogy sokakat érdekelne. Mindenesetre ha rákattintasz a képre, megtudhatod, hogy hogyan készült (blende, záridő, érzékenység) az adott kép.


Visszatérve a partyra, azthiszem ez mindent elárul:


:-)

Najó, azért nem mondhatom, hogy sikerült végig talajszinten maradnom..







Egy ismerősömnél (aki nem más, mint a Klónom) van egy ilyen kétezerforintos szálkás-színváltós-ledes lámpácska. Csodákat lehet vele művelni:









Egyik éjszaka, amikor erősen illuminált állapotban fotóztam a Nyugatinál, odajött hozzám egy kicsit furcsa emberke, és azt akarta, hogy fotózzam le őt is. Nem igazán örültem neki, hogy félbeszakítják a zenémet egy ilyen hülyeséggel, ezért megpróbáltam elmagyarázni neki, hogy én nem szoktam humanoidokat fotózni (meg különben is!), de az arc már pózba is vágta magát... ezzel nem lehetett vitatkozni:










7 hozzászólás:

Névtelen írta...

Kellett, hogy írják le egy rövid közlemény vásárolni, hogy köszönöm a fantasztikus javaslatot te forgalomba a alterbp.blogspot.com. Az én hosszan tartó internetes kereséssel is a végén a nap ismerték megbízható adatokat és módszereket a kereskedelem az én munkatársaival. Azt állítja, hogy több közülünk olvasók valóban komolyan szerencsés élni fontos helyen, nagyon sok kiváló egyének éleslátó mutató.

musicnerd írta...

<-- A hülyével vagyok, akármit is mondott... :D
Király a blog egyébként! :) Már régóta figyellek - és tudom ki vagy! :)

dm írta...

köszi! :) nade honnét?!


amúgy szerintem a bolondja azt hitte, hogy ha bemásol akármilyen nyelvet a google translate-be, akkor az majd érthető magyar szöveget gyúr belőle. de azért szórakoztató próbálkozás volt :D

Dóri írta...

csodaszép a legelső kép, imádom! (persze a többi is nagyon szép :) )
jó kis blogod van, tuti visszanézek még!

maryjane írta...

teccik

Névtelen írta...

Lesz még folytatása a blognak? Mert egy ideje erősen halottnak tűnik.

dm írta...

ez annak köszönhető, hogy kiveszett belőlem a kreativitás :) képek persze készülnek, de színvonalon alulit nem fogok kirakni.

Lesz folytatás, méghozzá nemsokára... már közel egy éve félre van rakva egy poszt, csak azért nem raktam ki, mert hiányzik még belőle valami. talán a bors:)